Rebecka

Veckans bläcka!
Suck, jag som hade velat börja dagen i stallet fastnade med jobb och betala räkningar imorse... Haha inte lika spännande men ack så viktigt! Istället blir det hästar i eftermiddag och det klingar inte helt fel. Fram till dess blir det oväntat nog tentaplugg! 😉
 
Innan jag loggar ut ska jag tipsa om en riktigt bra podcast som jag har börjat lyssna på nyligen - Veckans bläcka! Det är med Jennie Hammar och Karin Bastin som snackar om sitt liv i LA. Jag älskar att de blandar politik med något så obetydligt som "nya sovtrender" i Hollywod. Det är en podcast producerat av Perfect Day Media, vilket innebär att den är utav bra kvalité. De blandar prat med mycket inklipp av tex reklamer, nyhetssändningar eller kanske uttalanden från offentligt kända personer. Denna är min absoluta favorit i nuläget!
 
 
 
Någonting jag tycker är enormt irriterande med podcast är att det tar lång tid innan man förstår vilken röst som tillhör vem. Därmed kan jag redan nu avslöja att hon med mörkare röst är Karin (brunetten på bilden), och kvinnan som skrattar mycket är Jennie (the blonde one)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress