Rebecka

Precis som en helg ska spenderas
Ett litet "min helg i bilder"-inlägg is coming up. Jag är inte speciellt duktig på att fotografera min vardag, men det händer att jag ibland knäpper en och annan bild när läge finns. 
 
Lördagsmiddagen med Jacob och mina föräldrar. Dom är så roliga mina päron, om man vill veta något måste man fråga för de berättar inte historier om ens barndom helt spontant. Därmed passade jag på att ställa frågor som alla i min ålder verkar kunna till punkt och pricka, exempelvis vilken tid man föddes etc. 
 
Dom hade lagat någon pasta med tomater, persilja och oliver. Supergod!
 
I stort sett hela min söndag spenderades ute i det ganska kalla vädret med en pensel och målafärg. Jag tycker det är riktigt kul att måla för det blir alltid så fint haha, så körde alla stallet dörrkarmar och fönster. Förhoppningsvis kan vi måla om hela stallet i sommar för det skulle verkligen behövas. 
 
I mina öron spelades den senaste boken av mina absoluta favoritförfattare - Liane Moriarty! Jag har dock endast lyssnat på hennes böcker men antar att de är minst lika bra att läsa som att lyssna på. Kan verkligen rekomendera henne och hennes litterära verk. 
 
 Under söndagen fick jag ett meddelande om att blogg.se hade gillat mina inlägg, sen såg jag en ypperligt snygg kuse på startsidan på min bloggportal! 😏
 
... Och en till! Jösses. Vilka fagra hästar som folk får vila sina ögon på samtidigt som de loggar in på sina älskade små bloggar. Varsågoda!
NORRSKEN EMMA

det är kul att måla =)

Svar: Verkligen :)
Rebecka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress