Rebecka

Life deluxe
Helt galet att klockan är 11.15 och jag har avklarat mina ärenden i skolan redan, och är på väg hem. Skönt nu i efterhand, men smärtsamt jobbigt på morgonkvisten... Solen strålar precis som igår och jag planerar att sätta mig på altan med fika och börja bläddra i min nya kursbok. Jacob är hemma så hoppas jag kan flirta med honom på en promenad längs Stavsjö som ligger någon knapp mil från vårt hus. Sprang en runda där häromkvällen utan hörlurar för att det var så trevligt att höra på alla fåglar och vattnet. Jösses vad lillgammal jag låter nu, hehe. 
 
Min farmor bor här och det är fantastiskt mysigt! Men kan vara en aning partisk eftersom många av mina guldögonblick från barndommen spenderades hos farmor och farfar. De hade 1 minut till badstrand och det bjöds alltid på fika och bra väder ❤️
 
Åkte och köpte frukt och två urgulliga godispåsar igår - en till mamsen och en till mig. De är verkligen pyttesmå, gjorda för vardagslyx helt enkelt. Det får bli mitt pluggfika! 
 
Det är nu som är den bästa tiden på året som många andra redan har påpekat. Varmt och ljust utan flugor (hehe hästmänniska) och skit. Tänk dom som har det såhär året runt? Men man lär väl tröttna på det fina och längta efter kontraster i vädret I guess. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress