Rebecka

Köra tills man brister
 
 
Under lunchen idag lyssnade jag på en väldigt intressant diskussion angående hur mycket man faktiskt orkar med. Ofta tror man att "nu är gränsen nådd", men så kan man köra på i flera veckor till och fortfarande göra bra resultat. Jag älskar den tanken på att ta ut sig till fullo och se vad man går för - och när man brister. Däremot är väl risken stor att bägaren rinner över med lite väl mycket kraft som resulterar i en rädsla för att prestera snarare än att alltid gå all in. Jag vet inte! Väldigt intressant dock att lyssna på dessa lite äldre individer med lång arbetserfarenhet i bagaget prata om just detta. 
 
Jag ska fixa lite i stallet och sen spendera resten av kvällen i sällskap av kalkyler. Snark! Ska se till att springa en runda eller åtminstone gå en promenad, min hjärna behöver verkligen lite frisk luft. Nu är det regn i luften och det luktar så gott då ute i skogen. Mysig atmosfär helt enkelt. 
 
EVELINA

Roligt med intressant diskussion! :) Jag tror att alla klarar av mer än de tror, och är man tvungen så kan man klara det mesta, men viktigt är också att man får in tid för återhämtning annars kommer man att brista i något skede och då är vägen tillbaka väldigt tung ...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress