Rebecka

Investera i din hjärna
God morgon! Igår vilade hästarna och jag passade därför på att ta bilen in till stan för att äta pizza med Frida. Jag åkte hem vid 23.00 och då var det fortfarande en gnutta ljus ute - dröm!
 
Nu ska jag skapa en rejäl to do - list inför dagen som kommer bestå av sååå mycket plugg och jobb. Ska verkligen ge gärnet idag och gå på NIHS imorgon! Även om att spendera en hel lördag endast bestående av studier inte är det roligaste man kan tänka sig känns det ändå skönt att få shit doneJag har verkigen mycket att göra nu och har tvingat mig själv att jobba i lite intervaller för att kunna släppa det ena eller det andra. Annars tycker jag att det lätt blir att man går runt och stressar upp sig över exempelvis en tenta, men när man väl ska göra någonting åt det är hjärnan helt slut. Aja! Time to go. Ha en fin lördag!
 
 
 Har publicerat detta citat några gånger tidigare men tycker verkligen att det stämmer. Idag är det ett sånt otroligt fokus på endast hur utsidan ser ut, men om man siktar mot toppjobben är det bara hjärnan som the it. Investera i din hjärna och resten kommer sen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress