Rebecka

Existerar vi ens?
Jag satt ute i solen hela eftermiddagen och käkade lunch samt försökte febrilt få någonting av nytta gjort, men ibland samarbetar verkligen inte hjärnan. Dessutom är jag inne i någon slags rebellisk period där jag ifrågasätter det jag studerar och upplever att det känns "på låtsas". Man räknar i flera, flera månader på framtida investeringar med siffror som inte ens existerar - och verkligheten blir alltid annorlunda. Det är svårt att greppa att detta utgör en sådan stor del av företagsekonomin och ändå känns det som påhitt... Längtar faktiskt till mina senare kurser inom ekonomistyrning för att kunna skapa förståelse på riktigt. Just nu ifrågasätter jag hela vår existens, eller något, haha. 
 
Mitt kaos från dagen. 
 
 En del av vår utsikt från huset! Vår gård ligger på en kulle och vi har utsikt över den så kallade Kiladalen - som är jättefint på sommaren! Bara massa grönt precis överallt. Bilden ovan är dock från vår hästhage, hehe.
 
Snart har klockan slagit 19.00 och jag ska rida ut Jackson. Har verkligen längtat efter det hela dagen, älskade hästar! Ikväll planerar jag att storstäda rummet, göra inpackning i håret och fortsätta plugget ifrån sängen med ett glas cola. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress