Rebecka

En måndag på hemmaplan
 
 
På ryggen av detta lilla bustroll startade jag min måndag. Ursäkta för riktigt tråkig bild men det blåste verkligen storm ute som blandades med snö och sol. Jag red ut Vencedor på ett novabett och tjoho vad det blev åka av, annars brukar jag ha ett rejält tredelat med fasta ringar så jag kan få stopp på honom haha. Hela stallet och hästarna blev färdiga innan 09.00 - skönt! Efter det gick jag in, åt en god frukost framför Tretton skäl varför och tog sen en dusch. 
 
 
Resterande av dagen har bestått av plugg och jobb. Har varvat mina fokuserade timmar med hundpromenader och lyckades pricka in solen. Klockan är snart halv sex och jag ska ge mina kalkyler några timmar till innan jag tar kväll. 
 
 
Brunt bord gör sig inte lika bra på bild som ett vitt, hehe! 😉 Jag köpte en påse med nötter igår och struntade helt i "allt det goda" - dvs allt med yoghurt och choklad. Magen sätter sig på tvären om man förtär mer än två sådana gobitar (förmodligen pga allt fett och mjölk som de innehåller) så det är inte värt det. Påsen består av cashew only!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress