Rebecka

Drömmer om en Rolls-Royce till Rally
Synd att jag inte har sisådär en miljon att avsätta till hästarna, då hade jag direkt köpt en riktigt fräsig och fungerande (haha daahh) hästbil! Vi har haft vår transport i 9 år och den fungerar verkligen hur bra som helst. Det är en UME så det förklarar väl saken! Men den är riktigt välanvänd och köptes begagnad vilket resulterar i lite strul ibland. Jag är väldigt skakig när det kommer till att transportera hästar efter olyckan med Rally, därför drömmer jag lite extra om en ordentlig hästbil. Det känns säkrare! 
 
Haha jag tyckte Nellie Berntsson la upp en sådan härlig bild på deras färdningsmedel till pållarna! Häftig familj det där, minst sagt. Bild tagen från hennes sida
 
Galet ändå hur mycket pengar det finns i ridsporten, eller snarare hur mycket pengar folk lägger ner i denna sport. Det anses inte som konstigt att man äger en hästbil oavsett om man tävlar på elitnivå eller bara rider ut i skogen trots att en rejäl bil kostar närmare miljonen (!!!). Jag älskar att människor vågar satsa pengar för det bygger upp sporten och gör den större. Fler företag och entreprenörer får upp ögonen för hästar vilket leder till fler möjligheter för oss ryttare! 
 
Rally hade trivts fint i en riktigt Rolls-Royce för fyrbenta. Min bror arbetar hos dem i England, kanske kan önska mig någon motsvarighet i julklapp hehe.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress