Rebecka

Lägga ner hjärta och själ
God morgon! Vad härligt det är med sol och ljust ute ända till 20.00. Jag kom hem strax innan 17.00 igår och hann trots det rida två hästar i lugn och ro innan det mörknade. Jag kom in 5h senare, jösses vad tiden går när man är där ute. Värt varenda minut, men jag kan erkänna att det tar emot sista halvtimmen när man behöver kvällsmat och hästarna likaså, haha. Då brukar jag antingen ringa en kompis eller sätta på en ljudbok för att distrahera mig från de trötta tankarna :) 
 
Jag tog ett tidigt tåg till Stockholm idag för att hinna läsa igenom boken innan föreläsningen. Vi har precis börjat med en kurs i Redovisning och Bokföring som verkar sååå rolig! Jag har lite bakgrundskunskap från gymnasiet som jag verkligen ska utnyttja nu i början. Vi ska kunna hantera bokföringen på ett mindre/medelstort företag när denna kurs är avklarad, najs va? Ska verkligen lägga ner hjärta och själ för att lära mig det, finns alltid arbete inom de områdena. 
 
Ni får en oldie men goldie! Alltså wäääh vad jag saknar mitt långa hår... Men det behövdes att klippas ordentligt så nu är det gjort i alla fall!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress