Rebecka

Få upp ögonen
Fredag! Jag började min fredagsmorgon med att kolla på Tyra Sjöstedt som gästade Malou. De började med att visa ett några års gammalt klipp från när Tyra var hos Malou och pratade om sitt tablettmissbruk. Jag har aldrig riktigt förstått henne och hennes personlighet, men efter dagens intervju blev allt tydligt. En klok och ärlig kvinna som har varit med om mycket tufft under sitt ändå korta liv. Glad att jag tog mig tiden att kolla på den 20 minuters långa intervjun och lära mig någonting nytt. 
 
Denna fredag är jag ledig och det ska bli väldigt skönt. Jackson kändes jättefin igår när jag red honom och bokade in en träning imorgon med hjärtat för Frida. Han ska få galoppera på mjuka skogsvägar idag, Vencedor ska nog få jobbas på banan och mamma ska rida Evert. Jag tänkte vara med och kolla på! Hon är sååå glad över att vi har en snäll häst hemma i stallet nu som hon kan rida och pyssla med, haha :) Utöver hästeriet är det plugg och lite annat pyssel jag ska fixa. Nu är det Fredagspoddentime, kram hej! 
 
Rally ska åka till veterinären på tisdag och göra en ordentlig check.
 
 
Vända dagen till något bra
Ett sent hej efter en intensiv dag! Jag vaknade lite på fel sida imorse och tänkte "nej fan, nu måste jag genomlida en hel dag med den här känslan". Men jag borstade håret och sminkande mig fint på tåget, satte på Zara Larssons nya album och tog fram pluggboken. And guess what? It worked! Underbart. Det fungerar verkligen inte att genomlida en hel dag när man går i skolan så pass långt bort som jag gör. Därför kan det vara bättre att stanna hemma eller ta ett senare tåg om jag är väldigt sjuk, exempelvis. 
 
 
Jag ska svira om till ridbraller och rida lite hästar. Vencedor ska ridas ut tillsammans med Evert, sen tänkte jag trimma Jackson på banan. Min kväll kommer avslutas med Hungerspelen som min älskling Frida i stort sett kastade på mig tills jag valde att ge den en chans, den är verkligen sååå bra. 
NOCCO är en bluff
 
 
Om ni kan urskilja orden på föreläsningsbilden/skärmen (?? vad det nu kallas) förstår ni mitt val av snack. Det fick bra första timmen men sen när vi började snacka om aktieköp och hur man bokför det med prelimärskatt etc. totaldog min hjärna och jag somnade flera gånger trots försök att hålla sig vaken. Då hjälpte en Nocco och en liten snickers faktiskt förvånandsvärt bra och energin satt i under hela tågresan hem också! 😊 Haha man kan tro att jag dricker energidryck varje dag men så är självklart inte fallet. Kritiserade hela den här trenden med proteinpuddingar och hälsosamma sportdrycker ganska rejält i senaste poddavsnittet. Många äter/dricker detta i hopp om att vara "nyttiga" men jag tror att man endast blir lite piggare av det - men kroppen skulle mått mycket bättre om du tog ett glas vatten eller en kopp kaffe istället. HÄR hittar ni det 🌟