Rebecka

Ge bort sina godingar
God morgon! Igår stannade Frida och jag till vid stallarna, köpte mjukglass och gick runt på Strömsholm för att kika lite. Nästan lite väl prydligt för vår smak haha, men stallarna var otroligt fina. Vi kikade in där Jens Fredricson har sina hästar och spanade på hans gigantiska rosetter. Det kändes också häftigt att gå runt i de gamla ridhusen och läsa lite om historian. 
 
Jag håller på med att röja bland mina skolböcker från plugget och fixar i rummet. Har rensat garderoben nu på morgonen och min plan är att införskaffa nytt och fräscht. Tyvärr är jag en sådan person som har ganska svårt för att slänga iväg kläder, saker går fint fint men just kläder känns speciellt. Jag tror att om "jag sorterar bort den där blusen jag inte använt på 2 år kommer jag påbörja ett liv med grov ångest som endast kommer bestå av sömnlösa nätter". Inte ett dugg dramaqueen, hehe. PS slänger ej kläder utan skänker iväg såklart. 
 
 
 
Ska fortsätta pyssla inomhus ett tag till innan det är hästdags. Det har spöregnat hela dagen men nu skiner solen ute - skönt! Ha en bra eftermiddag/kväll.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress