Rebecka

The future equals female
God förmiddag! Igår kom jag in på Therese Lindgrens vloggar på youtube och fastnade direkt. Det var ganska rofyllt att kolla på när hon testade olika brun utan sol, life hacks och peruker, hehe. Hon är riktigt duktig på att klippa vilket gör allt väldigt underhållande att kolla på. Roligt att youtube blivit en sån stor grej! Älskar Lindgren, hon verkar genuint genomsnäll. 
 
 
Jacob och jag brukar diskutera kvinnor och män ganska ofta. Det är ett ämne som jag tycker är extremt intressant och nog bland det viktigaste av dom alla. Jag tror verkligen att citatet "future equals female" kommer dominera om några år, inte på något negativt sätt utan att kvinnor kommer kunna få  frihet att prestera hej vilt utan att bli förtryckta eller förminskade. Ett bra exempel på det är ju självfallet alla unga tjejers idol:
 
 
... Men sen får man en käftsmäll av verklighetens sexualiserande av det kvinnliga könet som något normaliserat och accepterat, även i skolorna...
 
Är det rektorn som står där och har fått i uppgift att se till att flaket ser OK ut? Yes, allt ser säkert och stabilt ut. Lakanet hänger på sin plats - redo att sprida sitt peppande och fräscha budskap över hela staden. Perfection!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress