Rebecka

Blandade morgonkänslor
God morgon! Nu sitter jag i Södertörn och inväntar mitt seminarie som börjar vid 10.00. Trots att jag åt frukost imorse innan jag åkte var jag ändå döhungrig när jag kom till skolan (alltså suck!!!! Så dyrt, haha) så köpte en grön smoothie som såg smarrig och bra ut för hälsan. Däremot läste jag inte vad den bestod av, som tydligen var 100% spenat och ingefära. Hur äckligt? Men ska trycka i mig den och skölja ner allt med kaffe. Jag känner mig lite krasslig och ingefära ska vara bra för immunförsvaret (eller var det kanske mot förkylning? Aja något sådant!)
 
Nog om mat! Jag har tröttnat på matsnack, tror den utmynnar i hets snarare än inspiration för många. När jag kommer hem i eftermiddag ska jag rida mina hästar och börja packa inför söndag! Det ska bli extremt skönt att åka bort i en vecka trots att det hämmar skolan lite. Nu ska jag sätta igång och läsa!
 
Usch mitt hjärta gick i tusen bitar när jag såg en spinkig kattunge springa förbi utanför skolcafét. Vad gör man åt det??? Helst av allt hade jag velat fånga in den och stoppa ner den i väskan. Får se om jag ser den innan jag sätter mig på tåget hem igen hehe.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress