Rebecka

Älskade fredag
FREDAG <3  Jag sitter framför Aftonbladet Morgon och äter frukost. Det programmet är ganska mysigt att slötitta på när man dricker sitt morgonkaffe. Jag kan tycka att de vanliga nyheterna är alldeles för tunga att ta in om man inte är på humör för det. Alltid krig, våld och korrupta politiker som man inte vill börja sin dag med, trots att det är viktigt att vara medveten om vad som händer i världen. 
 
Idag är det fredag och egentligen poddistime, men jag kände att tiden inte hann till det. Därmed ska Jenny och jag prova köra en inspelning via Skype haha! Det kan verkligen gå hur som helst. Men det skulle vara skönt att ha det som sista utväg när jag inte hinner åka till Linköping, även fast jag älskar att vara i studion! Utöver det ska jag rida hästarna, arbeta av lite plugg i skolan och sen äääntligen börja packa. På söndag åker vi!! ♥
 
 
 
Blandade morgonkänslor
God morgon! Nu sitter jag i Södertörn och inväntar mitt seminarie som börjar vid 10.00. Trots att jag åt frukost imorse innan jag åkte var jag ändå döhungrig när jag kom till skolan (alltså suck!!!! Så dyrt, haha) så köpte en grön smoothie som såg smarrig och bra ut för hälsan. Däremot läste jag inte vad den bestod av, som tydligen var 100% spenat och ingefära. Hur äckligt? Men ska trycka i mig den och skölja ner allt med kaffe. Jag känner mig lite krasslig och ingefära ska vara bra för immunförsvaret (eller var det kanske mot förkylning? Aja något sådant!)
 
Nog om mat! Jag har tröttnat på matsnack, tror den utmynnar i hets snarare än inspiration för många. När jag kommer hem i eftermiddag ska jag rida mina hästar och börja packa inför söndag! Det ska bli extremt skönt att åka bort i en vecka trots att det hämmar skolan lite. Nu ska jag sätta igång och läsa!
 
Usch mitt hjärta gick i tusen bitar när jag såg en spinkig kattunge springa förbi utanför skolcafét. Vad gör man åt det??? Helst av allt hade jag velat fånga in den och stoppa ner den i väskan. Får se om jag ser den innan jag sätter mig på tåget hem igen hehe.
Strul med En nypa liv
Det har blivit lite strul med En nypa liv! Jag fick ett sms av fina AnnaSara som sa att det inte gick att hitta vårt senaste avsnitt, och då har det blivit publicerat under våra namn istället. Det ska vara åtgärdat imorgon men om inte - sök bara på Jenny och Rebecka! Vårt senaste avsnitt heter Money and Success och är riktigt handlar om framgång inom framför allt social media. Lyssna på den! Ge oss några avsnitt och vi kommer bli riktiga proffs på det här med att snacka intressant och inte sluddra, hehe. 
 
 
Haha Jenny ♥