Rebecka

Throwback tuesday
 
Vi kör en throwback tuesday! Yes är medveten om att man egentligen ska göra det på torsdagar, men redigerade dessa bilder precis och blev sugen på att publicera dem för er att beskåda!
 
Detta är från iskylan som var i början av januari detta år. Såklart skulle jag bestämt tvinga ut hästen samt min kära pojkvän i djupsnö årets kallaste dag. Minns att termometern visade -24 grader, gah! 

 
Trots att det var sol blev majoriteten av bilderna isblå! Kan det bero på att det var snorkallt ute, eller hade jag fel inställning bara? Förmodligen en mix.
 


Jackson tyckte det var såååå jobbigt att galoppera i snön tredje dagen i sträck. Därför blev det mycket klapp för att försöka muntra upp stackarn, det gick väl sådär... Han har en tendens till att bocka och busa när han rids på fält etc, men satte livet till och släppte lite på tygeln. :))
Spana över axeln

God morgon!

Nu sitter jag i skolan med en stor glasentré bakom mig där människor springer in och ut genom stup i kvarten. Jag har alltid haft svårt med att ha människor läsa vad jag skriver eller kika vad jag håller på med på datorn. Jacob blir alltid beordrad att blunda och vända ryggen mot tills jag bloggat färdigt när vi ligger i sängen på kvällen, hehe. Men förhoppningsvis har dessa människor bättre saker för sig än att spana över min axel! Kan verkligen inte påstå att jag är så jäkla intressant, haha. 

Jag började i helgen sätta igång Rally lite smått. Han ser fräsch och pigg ut, men vi kör 20 minuters skrittjobb någon vecka. Sen övergår vi till longering och när underlaget är bra provar vi travjobb också. Vid 18.00 ska Jackson träna för Anette, som jag längtat! Hoppas hon ser någon förändring sen hon senast såg honom. Vencedor ska ridas efter träningen dessutom, sen kommer Jacob på kvällen! Ha en bra tisdag.

 
Money money
 
Inte för att jag såg sådär lockig och fräsch ut idag, men hej måndag! Jag har ett ganska fullproppat schema i skolan just nu, några föreläsningar har jag missat men det går ändå. Vi har inga obligatoriska föreläsningar utan det enda som är "viktigt" är seminarium samt tentorna. Jag trodde det var liknande upplägg på alla universitet/högskolor men tydligen inte. 
 
Nu ska jag gå igenom lite räkningar och göra några betalningar innan det är hästdags. Har förstått vad alla vuxna babblar om när de säger att januari/februari är tråkiga månader ekonomiskt haha. Jag var riktigt effektiv på tåget idag (typ första gången någonsin haha) och behöver därför inte plugga speciellt mycket ikväll. Skönt!