Rebecka

Lördag i snabba bilder
 
 
HUR kan ridning vara så förbaskat svårt? Jackson musklar sig för varje vecka som går men är fortfarande svag i vänstersidan, och därför kan han slå ifrån i traven rätt rejält. Jag blir tokig på mig själv att jag inte bara kan... Göra rätt? Haha! Idag fick Frida hoppa upp och det ser riktigt fint ut direkt. Länge sedan jag såg honom från marken så det var kul att se! :) 
 
 
 
Sen var det snabba puckar med att packa ur bilen, äta lunch, hjälpa mamma dammsuga (haha har förstått att sådant är viktigt för att de ska vilja ha kvar mig i huset ;)) och rida Vencedor. Han beter sig helt förskräckligt ute och vi delar inte samma defintion av en skrittur - SUCK. Men han har vårkänslor och testar mig, så det släpper snart. 
 
Han hörde mamma skramla med hinkarna innefrån stallet och var på g in. Han hade inte en tanke på att dörröppningen var minimal och att han hade mig på ryggen... Men det gick bra! 
Efter det åkte jag och kollade på ett gym i närheten och hjälpte mamma med att träna hundarna. Eller jag fick agera kamerakvinna, hehe. Nu sitter jag med ett glas rött och ska slå upp mina bokföringsböcker. Kriga kriga!! Ska longera de andra två pållarna ikväll också innan kvällsfodring - inte undra på att jag kommer in efter 22.00 från stallet varje dag haha. Värt varenda sekund! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress