Rebecka

Livet rullar igång
Det kändes som allt pausades lite igår, sociala media och livets små onödiga ting fanns liksom inte i människors tankekretsar. Jag fick hjälp med bokföringen av pappa fram till eftermiddagen och red därefter ut med mamma. På kvällen tog jag bilen in till stan för att träffa Frida och gå ut till Arbis. Det kändes skönt att träffa folk och se att allt faktiskt rullar på ändå. Det kryllade dock av ordningsvakter som var nog så pass beväpnade de bara kunde bli. Trygghet ändå. 
 
 
Fridis och jag åt frukost tillsammans samt tog det lugnt hela förmiddagen. Jag låg i sängen och ställde frågor till henne, som satt lite längre bort i soffan, som löd i stil med om du skulle byta liv med någon, vem skulle det vara?. Älskar att rensa tankarna och diskutera om livet med andra. Sen åkte jag och körde mitt första träningspass på ett gym som ligger i närheten av vår gård. Det är litet men har i stort sett allt man behöver, och det står alltid tomt. D-R-Ö-M. Mitt "mål" är att träna minst 1 gång i veckan (haha låter lite larvigt att säga att en gång/veckan är ett mål, men vi tar det ett steg i taget!) och fokusera mycket på bålstyrka. Jag har dålig hållning och får ont i axlarna/skulderbladen pga det. Allt bärande i stallet och statisk träning i form av dressyr gör det inte lättare heller, haha.
 
 
 
 
Nu är det hästdags i solen! Jackson har tappat en sko och får därmed någon extra vilodag. Vencedor ska lunka omkring lite i skogen och Evert ska köra en runda, ikväll är det ännu mer bokföring på schemat. Såg förresten att fåglarna har bajsat Rally på ryggen x antal gånger så behöver ta itu med det också, hahaha. Inte lätt att vara en liten skitponny 😉
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress