Rebecka

Diskvalificerad och 1500:- i böter
Jackson beslöt sig för att få helpanik i transporen när vi åkte hemifrån och vi trodde han skulle traggla sig över bommen med sina långa framben. Vi stannade i en nerförsbacke och misstänker att han tyckte det var otäckt att "ramla" framåt. Men han brukar lugna ner sig om man gasar på och därför gjorde vi det = kom jättetidigt till tävlingsplatsen, haha. 
 
 
 
Väl på plats var jag tydligen diskvalificerad och hade fått böter på 1500 kronor, samt tävlingsförbud. Chocken!!! Det var TDB som hade laggat och mina vaccinationer syntes inte online, då är detta tydligen straffet. Ridsporten tar sådana missar (när det var TEKNIKENS fel) på större allvar än att folk piskar upp sina hästar utanför transporterna, suck. Kartineholms RF var dock väldigt medgörliga och jag fick starta och slippa undan bötern, hehe.
 
 
Vi struttade omkring en LC:1 på 58,5%. Det blev en lång dag igår i stallet, 08-22. Väldigt roligt såklart men får ta igen plugget idag samt i helgen istället, inte riktigt lika kul... 😉 Nu ska jag läsa lite innan föreläsningen, sen är det gruppjobb efteråt och träning ikväll med älgen. Kram hej!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress