Rebecka

HELG för mig också
Phew, ytterligare en kurs avklarad och lite ledighet ska nu intas. Så skönt! Nästa kurs som ligger framför mig har ryktet att den tydligen totalt krossar det lilla intresset många har av sina studier och man får underkänt otaliga gånger innan man klarar den avgörande tentamen med någon enstaka poäng, av ren tur. Peppigt va? Haha! 
 
Tog en sväng på gymmet innan jag åkte hem. Det är verkligen så skönt att kunna totalt rensa tankarna med lite träning och extra lyx att jag alltid är helt ensam. Nu har jag fått i mig en jättegod soppa min kära moder hade lagat och ska ut till hästarna. Evert ska få en runda och sen ska jag promenera min lilla pony ♥ Föredrar verkligen att gå med honom framför mina andra två bufflar, han gör inget väsen av sig!
 
Haha första selfien på binklebloggen på ett tag. Eller iaf för att vara mig, hehe. 
En lätt frulle
 
God morgon! Förr brukade jag antingen äta två mackor eller en rejäl skål med gröt till frukost, men ofta fick jag sååå ont i magen senare under dagen. Nu har jag slutat med dessa "tunga frukostar" och äter istället frukt, ägg eller kanske knäckebröd. Det beror ju självklart på hur hungrig jag är, men det hjälper! Idag gjorde jag en halv portion frögröt (från Risenta) och toppade det med kvarg, hallon samt banan. Perfekt! 
 
Alldeles strax ska jag ut och fixa stallet innan jag tar bilen till Norrköping. Måste handla lite saker till Valborg, men tänkte varva springandet på stan med att ta en kaffe och plugga. Det ska bli mysigt! I eftermiddag ska jag rida och gymma om tid finns, sen är det BOKFÖRING DELUXE. Svårt att inse att jag har tenta imorgon, det vill säga på en lördag. Uäk. 
 
Såhär såg mitt kaos ut igår, vid 22.30 blev jag färdig. Svårt att motivera sig till att räkna siffor när det är mörkt ute. 
Intensiva dagar
Ett eftermiddagshallå från ett pluggstök! Jag har suttit hela dagen och pluggat inför tenta på lördag, toppade allt med pannkakor och färska bär. Så gott! Nu ska jag ta en paus och rida ut tillsammans med mamma. Det ska bli så skönt att få andas lite luft och tänka på någonting annat. Igår kom jag hem vid 20.00 efter att ha varit borta i över 13h i skolan. Jag föredrar egentligen när det är såhär intensivt framför start av nya kurser. Nu börjar man komma in i det och faktiskt förstå, det motiverar mig. Det är en egenskap hos mig själv som jag verkligen uppskattar - att jag kan verkligen tycka allt är roligt att jobba med om jag förstår det. 
 
Alltså hur gott??? Mums.
 
Nu ska jag sticka ut till mina fyrbenta, hoppas solen kikar fram lite. Ha en bra dag!