Rebecka

Alla hästarna fått laserbehandling
Hej! 
 
Idag har hästarna fått laser av en riktigt duktig tjej som vi har fått tag på. Vencedor får behandling för sin skada (and he loves it! Tycker det är sååå skönt) och hon kände igenom Rally. Anna lugnade två oroliga själar (läs: hypokondrisk binkle och orolig moder) genom att berätta att Rallans ben var hela och fina. Vi var oroliga att han hade skadat en led eller liknande för han var svullen i bakbenen. Men hon sa att en tur till kiropraktorn kommer förmodligen återställa honom och gallorna beror på att han har en låsning i ryggen som gör att han inte rör sig som vanligt, eller nått hehe... 
 
SÅÅ skönt!!!! Hon ska kolla igenom honom nästa vecka också, men då tänker jag att hon ska känna på spänningar i halsen etc också. Sen förhoppningsvis kan vi vara med i finalen av div II den 22/10!
 
Jackson hade några spända punkter, bland annat i käken?! Riktigt skumt! Han fick beröm för att vara så fint musklad över rygg och i kroppen, inte lätt att få till tydligen när ryggen ser lite knasig ut och när hästen är gigantisk. Han var annars fin och ren men lite småsaker som hon pysslade med. 
 
Provade jogga honom efteråt och han var helt trött i hela kroppen! Men jag fick ett mycket bättre stöd i munnen och han var mjuk i sidorna. En till omgång ska han få av lasern nästa vecka!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress