Rebecka

Spooks
 
Min älgis!
 
 
Några fina bilder från Jacksons dressyrdebut. Han är något så extremt snygg i mörkblått! Min kavaj är från Spooks och schabraket från Mias. 
 
Måndag och jag är extremt redo för många timmars intensivt studerande inför tentadag imorgon! Har laddat upp med pizza och cola. Får se till att springa några rundor i veckan efter allt snacks som har intagits haha... Det ska bli riktigt skönt med 5 dagar fritt. Träning, vänner och lite business är inplanerat. FINALLY! 
 
 
 
Att leva hästlivet
Hej kompisar! Trots att klockan inte ens har slagit 09.00 är jag ändå helt slut i skallen. För 13h sedan hade jag slagit upp skolböckerna och satt intensivt några timmar med min kära far som stödpelare. Han kan väldigt mycket om det gällande ämnet - vilket kan vara jättebra om jag inte förstår, men en svag tröst om det inte fastnar i skallen hahaha. Skitsamma! Matilda kom vid lunch och hoppade min grålle. De flög över 130 utan att blinka ♥♥ 
 
Jackson kan skutta höga hinder så det kommer bli väldigt kul att se dom två hoppa lite svårare saker i framtiden! Bäst bäst båda två. 
 
 
Därefter kollade vi på Ungdoms Grand Prix som sändes och lagade tonfiskgryta. Älskar att grotta ner mig i hästlivet. Nu ska jag däremot köra ner skallen i en artikel som ifrågasätter Keynesianska teorin och egentligen hela den befintliga marknadsmodellen. *Låtsas vara extremt nyfiken hehehe*. Avslutar kvällen med popcorn och Bookbeat, inte helt fel! 
Bookbeat
God morgon!
 
Vilket härligt höstväder! Imorse var det rätt ruggigt och kallt när jag släppte ut hästarna, men vad trevligt att det sprack upp till sol och lite krispig kyla. Aldrig fel med höst! Ska gå en hundpromenad nu på morgonen med hundarna och sätta på en ljudbok. Jag har hört att det ska vara väldigt uppskattat och jag gillar podcast, men är kräsen - därför kanske ljudböcker passar mig bättre? Har redan sparat några favoriter som bland annat Martina Haag samt självklart Hanna och Amandas bok. Det ska bli spännande!