Rebecka

Ett hav av plugg
Om det är någonting jag lääängtar efter så är det till den 10e december, alltså nästa lördag. Då är äntligen denna svinkonstiga kurs avslutad och jag är hemkommen från Lettland. Allt känns verkligen överflödigt just nu, men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa :) Jag gillar högskolelivet men när man får x antal tusen inlämningar kastat på sig med kommentaren "gör dom bra" som enda riktilinje känner man sig väldigt lost, hehe. 
 
Jag ska börja beta av dem allra minsta uppgifterna nu innan lunch, skicka in dessa och därefter rida hästarna. Det fick bli en hästfri dag igår - någonting som jag inte vill ha om jag bara ska sitta inne och läsa. Blir rastlös och sjukt sötsugen om jag sitter inne vid skrivbordet 12h, och det är nog inte speciellt bra för kroppen heller. 
 
 
Elin

Jag känner igen det där med sötsuget och rastlösheten haha. Man måste nästan komma ut och andas lite stalluft emellanåt för att kunna fokusera :)

Svar: Ja verkligen! Skönt att någon känner likadant... Sen kan man ju passa på att vara lite effektiv i stallet så inte hela dagen går åt att pussa på mular och putsa hovar, hehe ;)
Rebecka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress