Rebecka

Ett hav av plugg
Om det är någonting jag lääängtar efter så är det till den 10e december, alltså nästa lördag. Då är äntligen denna svinkonstiga kurs avslutad och jag är hemkommen från Lettland. Allt känns verkligen överflödigt just nu, men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa :) Jag gillar högskolelivet men när man får x antal tusen inlämningar kastat på sig med kommentaren "gör dom bra" som enda riktilinje känner man sig väldigt lost, hehe. 
 
Jag ska börja beta av dem allra minsta uppgifterna nu innan lunch, skicka in dessa och därefter rida hästarna. Det fick bli en hästfri dag igår - någonting som jag inte vill ha om jag bara ska sitta inne och läsa. Blir rastlös och sjukt sötsugen om jag sitter inne vid skrivbordet 12h, och det är nog inte speciellt bra för kroppen heller. 
 
 
Högt tempo på ingång
En riktig jäkla högt-tempo-på-alla-livets-plan-vecka är på ingång! Stort seminarie på fredag, hemtenta in, har 7 (!!!) stycken prov i min internetkurs samt ska en opponering lämnas in på fredag etc etc. Det kommer bli tidiga morgonar och sena nätter. Men det är värt! På måndag om exakt en vecka sitter jag på planet till Lettland - lite ångestblandad förtjusning. Vi är borta i fem dagar och det är helt lagom för min del! Jag gillar min vardag hemma och trånar därför inte efter 5 veckor i Thailand, hehe. Men vi alla är ju olika! 
 
Nu ska jag springa ut till hästarna för utsläpp och sen rulla mot tåget. Hoppas ni får en bra måndag! 
 
 
 
 
 
Toppa hästlivet
God förmiddag! Jacob och jag hade en jätterolig kväll igår med vin, god mat samt lite nostalgi genom att kolla på musikvideor från Brittan, Shakira och min favorit - Christina Aguilera! Väldigt roligt :) Vi släppte ut hästarna tillsammans och sen gick vi in för att kika på dressyren på SIHS. Han somnade iofs hehe men jag tyckte det var ypperligt intressant. Det var tråkigt att jag inte var där i år men har planerat in Göteborg istället! Hästliv ♥ 
 
 
Jag ska nu gå på hundpromenad i solen, det var vääärldens storm under förmiddagen så sköt upp mockning etc tills nu. Ikväll kommer Fridis och vi ska julbaka tjoho!! Det är lite snö på backen också, vintern är fin.