Rebecka

Fyra hästar på Wretstugan
Wih vad Jackson var duktig igår! Han slog dock med huvudet mycket men hade syntetbett vilket jag i regel inte använder på honom, så får byta till nästa gång. 
 
Idag hade jag min första jobbdag efter ledigheten och phew så tung den kändes haha! Men ska börja dagen imorgon på gymmet så kanske jag vaknar till liv lite. Jag ska nu svira om till ridkläder och rida ut lite hästar! Rally vilar som sagt till på lördag så han får stå i hagen och knapra gräs. Igårkväll kom det en fjärde häst till stallet som ska stå här ett tag. Vi har INTE köpt en till (tack och lov hahaha) utan det är en vän till mig som äger henne. Hon är huuuur fin som helst, Venc är helt störtkär! Står och suktar efter henne i hagen haha, stackars lilla flicka. Hon har noll intresse för knubbisen. 
 
Hur kan hon motstå en sån här gullig brunte?? Bara lite rund om magen och har attityd så det sjunger om det haha...
 
Jackson kan också!
Mamma hann klicka några snabba bilder på oss två innan hon var tvungen att sadla Venc! Red dom två direkt efter varandra så det är tajt om tid däremellan. Men lite häst börjar det bli av bebis! Jag släpper dock ner mina hästar för lågt i formen vilket syns lite på bilderna. Jag blir lite lurad helt enkelt! Ska rida med spö framöver för att verkligen få Jackson lyssna för skänkeln. Inget slöande!!!
 
 
 
 
 
 
Nu måste jag skynda mig, fastnade lite framför OC hehe... Ska städa stallet, åka till ridhuset och städa rummet. Det sistnämnda är ett krav för att jag ska få bo kvar här hemma hahaha, kanske inte påstå att jag är speciellt duktig på att följa det dock.