Rebecka

Heja guleponny!!


Duuuktig gul!!! Jag red dock inte på topp idag så är lite irriterad över det. Men Rally skötte sig super, tur att någon av oss gör det haha! 3a i LB ♡
Stop wishing. Start doing.
Kaffe i ena handen och Heat i andra. Love it! Älskar att spendera lediga dagar i stallet med mina favoriter. Har ett mål om att tjäna pengar på min livsstil, inte på att rida och tävla hästarna utan har lite andra idéer. No dream is to big! Lite klyschigt men ack så sant. 
Horse all day
God morgon världen! 
 
Jag jobbade kväll igår och kände de sista timmarna hur huvudet började dunka av värk. Segt! Lite bättre nu efter några timmars sömn, ska dricka mycket kaffe och även förtära en Heat. Haha säger man så? Det är i alla fall någon ny energidricka som såg spännande ut. Jag vet inte egentligen vad jag tycker om dessa dyra koffeindrinkar man köper på burk, men effektiva är de verkligen ;) 
 
 
 
Vid 08.30 kommer Linda (ET) hit och ska kolla igenom Jackson samt Vencedor. Vi ska åka till veterinären med V men det är väldigt svårt att få tid till de ställen vi vill åka till, men har för mig att vi åker om 2 veckor. Vid 11.00 är det hovslagare och klockan 15.00 lastar jag Rally för tävling. Tror faktiskt jag kommer åka själv och tävla idag (wäääh panik!!), men ingen hade möjlighet att följa med tyvärr. Tur att det bara är Rally för han klarar jag i regel av rätt bra själv haha :) Vi rider LB/LA i Heda ikväll.