Rebecka

The perfect life finns inte
 
Hej på er!
 
Jag har medvetet haft en paus från binklebloggen i några dagar och funderar faktiskt på att stänga ner mina sociala medier. Helt sjukt va? Häromdagen hade jag världens ångest som uppstod pga att spana in The perfect life på Instagram som tydligen alla tjejer har förutom jag. Det här med att lägga upp fina matstunder, snygga selfies, bra resultat, hard work... Allt är bara en lögn - vilket påverkar åskådare som mig själv.
 
 
Inspiration och hejarop i all ära men det får inte bli för mycket. Varför är det fy skam och säga: "Idag har jag inte gjort ett piss utan har legat i fosterställning i min säng och gråtit av panik"? Nej istället ska unga tjejer kleta på läppstift och tvinga sig igenom 2 kilometer för att därefter publicera en svettig IG-bild där hen förvränger sanningen. "Typ 1 mil avklarat i språret, nästa gång kör jag 2 utan att blinka! Livet blir vad man gör det till girls, sluta ligga och lata er!!!". Personen själv i fråga är inte någon superbarbie utan bara en vanlig brutta, men ljuger sig till det perfekta. 
 
 
Nu kommer jag förstöra den perfekta illusionen med fina drinkar och lockigt hår som många bloggare livnär sig på att visa upp - men the perfect life finns inte. Alla har pissiga dagar och alla kan känna sig riktigt opepp på sitt egna liv, men online kan allt döljas och finslipas till perfektion. Remember that. 
Anonym

Du beskriver din egen blogg. Grattis till uppvaknandet! Nu ser vi fram emot något nytt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress