Rebecka

Leva lugnt på söndagar
Min kropp har verkligen blivit inställd på eftermiddag och jobba sent, för när det gäller att stiga upp vid 05 för att släppa ut hästarna vaknar varken psyke eller mitt fysiska jag. 1,5h senare ropade mamma för att dubbelkolla så pållarna är ute, vilket de såklart inte var... Suck! Efter utsläppet (som till slut blev av) somnade jag om och sov sååå länge. Hur skönt som helst! På söndagar får man leva lugnt.
 
Idag ska jag fortsätta med mina projekt i stallet! Snart är hela foderrummet tömt med gammalt hö som vi inte har använt, håller på att sopa väggarna. Ni ska se hur kaos det ser ut på utsidan! Haha har verkligen bara tryckt ut allting och försökt packetera det någolunda. 
 
 
Bäbis tyckte det var ypperligt intressant däremot! 
 
J fick ridas med graman igår, brukar inte använda det men tror det kan hjälpa oss. Han vill gärna dra iväg lite och släppa bakbenen. Ska införskaffa ett par längre sporrar till honom (rider med bebissporrar) för jag har jättesvårt att rida ihop honom i nuläget. Ikväll ska vi galoppera längst ett fält på en jättefin grässlinga! :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress