Rebecka

Falskhet online, once again
Haha kikade in på min egna binkleblogg strax efter jag hade publicerat hö-bilderna och usch, urusel kvalité. Inte för att jag är någon storbloggare med superhög standard, men någon måtta får det faktiskt vara på skiten ;) 
 
Jag har ägnat den senaste halvtimmen åt att läsa lite bloggar och skrollat omkring på nätet med ögonen fokuserat på inspirerande tjejer. Som ni säkert har förstått älskar jag denna värld av bloggar - men den känns ofta så otroligt falsk. Har ju redan skrivit ner några välvalda ord angånde detta HÄR (hoppas någon klickar på länken för fick anstränga mig för att det skulle fungera, hehe) och ska egentligen inte bry mig ett skvatt om hur andra väljer att framställa sina liv, men i mig väcker det väldigt enkelt en obehagskänsla. När allt kryddas för att låta extra spännande, extra häftigt och alldeles helt underbart. Livet är inte perfekt, utan det är du som gör ditt liv värt att leva. Don´t fake it cuz you ain´t gonna make it. Eller har jag förstått meningen med livet helt fel? 
 
Ett exempel på pissdag från min härliga sida är när jag publicerade denna bild. Allt gick huuuur fel som helst denna mörka höstdag. Vi skulle iväg med 2 hästar på träning men de väljer att rulla sig helt jäkla KOLSVARTA precis innan vi ska lasta. Blir försenade hemifrån, anländer 10 minuter försent till platsen, måste hinna borsta innan jag sitter upp - 30 minuter försent till första träningen. Hästarna hoppar inte, Rebecka rider inte. Efter träningen sliter sig båda kusarna och drar sönder deras nya grimmor som kostade 500:-/st... Hahaha!
 
<3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress