Rebecka

Falskhet online, once again
Haha kikade in på min egna binkleblogg strax efter jag hade publicerat hö-bilderna och usch, urusel kvalité. Inte för att jag är någon storbloggare med superhög standard, men någon måtta får det faktiskt vara på skiten ;) 
 
Jag har ägnat den senaste halvtimmen åt att läsa lite bloggar och skrollat omkring på nätet med ögonen fokuserat på inspirerande tjejer. Som ni säkert har förstått älskar jag denna värld av bloggar - men den känns ofta så otroligt falsk. Har ju redan skrivit ner några välvalda ord angånde detta HÄR (hoppas någon klickar på länken för fick anstränga mig för att det skulle fungera, hehe) och ska egentligen inte bry mig ett skvatt om hur andra väljer att framställa sina liv, men i mig väcker det väldigt enkelt en obehagskänsla. När allt kryddas för att låta extra spännande, extra häftigt och alldeles helt underbart. Livet är inte perfekt, utan det är du som gör ditt liv värt att leva. Don´t fake it cuz you ain´t gonna make it. Eller har jag förstått meningen med livet helt fel? 
 
Ett exempel på pissdag från min härliga sida är när jag publicerade denna bild. Allt gick huuuur fel som helst denna mörka höstdag. Vi skulle iväg med 2 hästar på träning men de väljer att rulla sig helt jäkla KOLSVARTA precis innan vi ska lasta. Blir försenade hemifrån, anländer 10 minuter försent till platsen, måste hinna borsta innan jag sitter upp - 30 minuter försent till första träningen. Hästarna hoppar inte, Rebecka rider inte. Efter träningen sliter sig båda kusarna och drar sönder deras nya grimmor som kostade 500:-/st... Hahaha!
 
<3
Leva lugnt på söndagar
Min kropp har verkligen blivit inställd på eftermiddag och jobba sent, för när det gäller att stiga upp vid 05 för att släppa ut hästarna vaknar varken psyke eller mitt fysiska jag. 1,5h senare ropade mamma för att dubbelkolla så pållarna är ute, vilket de såklart inte var... Suck! Efter utsläppet (som till slut blev av) somnade jag om och sov sååå länge. Hur skönt som helst! På söndagar får man leva lugnt.
 
Idag ska jag fortsätta med mina projekt i stallet! Snart är hela foderrummet tömt med gammalt hö som vi inte har använt, håller på att sopa väggarna. Ni ska se hur kaos det ser ut på utsidan! Haha har verkligen bara tryckt ut allting och försökt packetera det någolunda. 
 
 
Bäbis tyckte det var ypperligt intressant däremot! 
 
J fick ridas med graman igår, brukar inte använda det men tror det kan hjälpa oss. Han vill gärna dra iväg lite och släppa bakbenen. Ska införskaffa ett par längre sporrar till honom (rider med bebissporrar) för jag har jättesvårt att rida ihop honom i nuläget. Ikväll ska vi galoppera längst ett fält på en jättefin grässlinga! :) 
Stallfix
Pheeew, jag har satt igång världens städprojekt i stallet! Har plockat ut allt och skrubbar väggar för hand. Ni förstår nog inte hur lång tid det tar, en vägg på några meter = 2h kanske. Men däremot är jag extremt pedantisk när jag väl sätter igång hehe, då blir det som finast! Håller även på att tömma vårt foderrum med hö och halm. Jag har bestämt att ägna många timmar åt stallet för att fräscha upp och effektivisera så mycket som möjligt. Annars kommer inte högskolestudier med 3h pendeltid + hästlivet att gå ihop sig i höst. Sedan skadar det inte att stallet är fint och on top ;) 
 
 
Nu ska jag flirta med min boyfriend och se om han kan slå ner några stolpar i hagen till hästarna. Han är verkligen bäst, hjälper oss hemma hur mycket som helst! Pojkvän och hästar kan verkligen klaffa fint ihop :)