Rebecka

110
Wroom har legat i 110 och därmed inte hunnit skriva något till er, men tja tjena! :)
 
I fredags firade jag Linnea vilket var riktigt roligt! Min present var en resa till Stockholm tillsammans med våra boyfriendz. Den tänker vi genomföra mot sommaren med utgång, shopping och säkerligen hotell inblandat också. HUR kul som helst! 
 
Me and ma boyfriend.
 
Tränade Jackson och V istället för Rally. Det gick super! Jag har dock en tendens till att släppa yttertygeln och det blir lite väl mycket cykelstyrning, det ska jag träna mer på. Igår red jag ut J som tyckte allt var döläskigt haha, Rally fick åka till ridhuset. Han kändes lite stel i början men fick honom avslappnad och fin i slutet. Körde mest travarbete för att fokusera på att han skulle bjuda framåt och vara avslappnad. 
 
Finns film på min insta på fina Brallan :) Jacob ställde upp som hästskötare sådär 19.00 på en lördag, haha...
FREDAG
God morgon mina puddingar! Haha, or not, vet ju inte ens vilka ni är ;) Men ni är säkert söta och goa!
 
Min fredag består av jobb till bara klockan 13.30 (sjuuukt!) och sen ska jag träna två hästar för Anette. Hon kommer ut till mig nämligen, så najs. Jag tar Jackson och Rally. Planerar förresten på att sälja Rallys hoppsadel och köpa en dressyrsadel till V istället. Tror att det kommer bli en väldigt smart investering! Ska även införskaffa en Wintec-sadelgjord till de 2 stora pållarna till dressyrsadeln. Älskar dom! Rally har världens sadeltvång innan vi skaffade en sån. Jag fick upplev rodeo x antal gånger även om vi hade promenerat och dragit stegvis när vi hade en vanlig. 
 
Efter träningarna ikväll byter jag ut hästoutfiten till party och rör mig mot Linnea som fyller 20 år idag. Finaste bruttan!
 
 
Bra hästkväll
Tjena torsdagskväll! Mina hästar levererade två superpass. J och R fick dressyrsadel och shit, jättehärliga. Jackson är riktigt rolig att jobba med! Han blir aldrig tung eller springer ur handen, som Rally gärna gör. Men Brall är verkligen one of a kind. Öronen SPIKRAKT framåt, svansen piskar och benen vill helst gå i 180. Haha! Mamma berättade att det en klubb ville ha med mig i deras dressyrlag för ponny, div 1. Huuur kul som helst! Men är inte säker på om jag får delta eftersom jag bor i Sörmland och klubben ligger i Östergötland, ska kolla upp det :)