Rebecka

Ny dag nya allting
Igår kände jag mig ständigt försen. Ni vet när man vaknar, kollar på klockan och ba: "nej, jag kommer aldrig hinna!". Men nu är det en ny dag - nya möjligheter, trots allt! 
 
Jag ska byta om och försvinna ut till hästarna, vi har ju en extra pålle där ute :) Han kom sent igår kväll så hoppas mina hästar har lyckats sova någonting och inte bara stått och flirtat, haha. Jag har ju ett stort men rätt tomt stall så mina tre tycker det är väääldigt spännande när någonting nytt händer ;) Ska fixa vatten och hönät innan jag åker till jobbet. Bye!
 
Kaffe och dressyr

Det blev inte ridhuset, det var ju ändå så fint väder! Trimmade Rallsan och pappa bjöd på kaffe, lyx :) 
Full rulle i torpet!
Heeej hallå! 
 
Det känns som jag har varit ledig i flera veckor när det egentligen bara rör sig om 3 dagar, men skönt det. Igår åkte mamma till Tjeckien med våra hundar så jag kommer vara ensam på gården i någon vecka framåt. Pappa jobbar i Karlskoga (2,5h härifrån) så han kommer hem på torsdag kanske, men fram tills dess är jag alone :) Mamma hjälper i regel till väldigt mycket med insläpp, mockning etc eftersom jag är borta cirka 10-11h/dag pga jobb så det kommer bli tomt utan henne!
 
Nu på förmiddagen ska Rally åka till ridhuset och jag kanske kör en runda med Jackson också därefter. Vi ska dessutom få utökat antal hästar i stallet ikväll, min vän Elvira ska ställa sin häst här ett tag framöver. Sååå roligt! Jackson kommer bli helt kär haha :) 
 
Hahaha sjukt rolig bild. Venc var i gasen och ville mer än gärna på hantverkarna som stod lite längre bort med sina spännande grävmaskiner, men det ville inte lilla matte ;) Vad gör man inte för att stoppa sin kuse? Haha.