Rebecka

Nyår coming up
Hej nyårsafton! Snart är det 2017, I caaan´t wait. Det ska bli skönt med allvar på måndag igen och prepp inför min andra termin på högskola. Jag rivstartar året med en rejäl tenta i doktrinhistoria... Har faktiskt lagt undan plugget denna vecka så jag kan hitta ny motivation och suget efter att bläddra gärnet i tung litteratur. Jag var helt slutkörd i december, inte negativt utan bara i behov av julmat och familj. 
 
Jacob och jag har haft en mysig morgon med kaffe och bröd med sylt på hehe, alltid såå gott. Nu ska vi fixa stallet tillsammans (det är min förhoppning åtminstone, ska försöka flirta ;)) och sen rida med mamsen. I eftermiddag åker jag till Frida för fix inför kvällen. Vi har planerat att vara hemma hos henne i hennes fina men ganska lilla etta, 12 personer... Det kommer bli sååå roligt!
 
 
2 år sedan!
Sex och relationer
Antingen kan ni avsluta fredagen - eller börja nyårsafton (!!) - med EN NYPA LIV!
 
Vi snackar väldigt naket, öppet och ärligt om nyår, fest och alkohol. Lite sex och relationer nämns, utan att det blir snuskigt eller tråkigt att lyssna på. Jag har inget intresse av att snacka sex egentligen, men det går ibland inte att undvika. Vi ger även tips på hur ni defintivt ska tänka inför samt under 2017 för att prestera på topp och må ännu bättre. 
 
Talk about alcohol
God morgon! Dessa mellandagar har varit något alldeles extra för mig. Jag har nog tidigare aldrig förstått att det är en grej med veckan mellan jul och nyår - men i år så! Har spenderat massa tid med hästarna och med vänner, precis så jag vill ha det. 
 
Poddis blev inte färdigklippt igår så ska lunchfodra hästarna, fixa stallet och sen jobba färdigt med den. Vi snackar alkohol och vill dubbelkolla så vi inte säger någonting som kan feltolkas. Jag misstänker nämligen att det är ganska många unga tjejer som lyssnar och vi vill självklart inte uppmuntra till något. Hästarna ska få sprutor idag och därför får de vila, tråkigt men ska gå PW själv istället. Riktigt dumt att min fot inte fungerar för jag vill mer än gärna springa en runda, suck.