Rebecka

Bemästra litteraturen
Det absolut godaste idag - min enorma kopp med te och Plopp på sidan av, hehe. Igår var det min första fulsittning, någonting som var häftigt att beskåda men det här med att supa sig redlöst full och vakna upp helt förstörd intresserar mig faktiskt inte. Överlämnar det åt någon annan :) Istället hämtade AnnaSara mig vid 23.00 och jag fick 8h sömn, guld! 
 
 
Jag måste erkänna att det är tungt med all litteratur vi ska läsa (haha och ändå har det gått knappt 2 dagar!!), men tror det beror på att jag inte har hittat knepen ännu. När man pratar med studenter som redan läst något år av detta program säger några: "Jag läste varje vaken sekund" samtidigt som några andra inte ens har öppnat sina böcker på 2 år... Tyvärr är läsning en klurig inlärningsprocess för mig och jag behöver kombinera den med diskussioner samt anteckningar för att förstå de skrivna orden, vilket i sin tur kräver mycket energi och fokus. Vilket alltid är lika svårt, hahaha. Men det är spännande! 
 
På tåget, som kommer bli min dyra men ack så viktigt vän i 3 år! Utöver det fick det bli räksallad, Fanta och en antalogi. 
 
Strax är det horsietime! Som jag saknat mina fyrbenta, mmmh. Men ska göra lite skolnytta först innan jag får pussa på mular ;) 
Tosca och Tesla
 
Tadaaa! Här har ni Tesla. Hur söt är hon inte?! Stentuff och gör allt på hennes sätt, haha. Lite skillnad från Tosca som man kan bossa över om man har en köttbulle till hands... ;) 
 
Köra bil i kaos
21.00 styrde jag bilen från Stockholm till gården igen, och var hemma 1,5h senare. Fy vad det är klurigt att köra i huvudstaden alltså... Jag letade efter en butik men kom aldrig fram eftersom att när man finner sig på gatorna - då kör man. Om man saktar ner eller vill köra in till sidan börjar folk tuta och man ser händer som börjar flänga i bilen bakom. Hur kan ni leva såhär haha?! Älskar mitt lugn ute på landet ;)
 
Nu är det horsietime i 2h för att sedan ta bilen till tåget. Ska bli väldigt skönt att slå sig ner på en tågplats istället för att köra hela vägen upp till Flemingsberg, men det var bästa lösningen för gårdagen. Ikväll sover jag hos min bror + sambos tjeja eftersom det är fulsittning med studentgänget. Vi har Hunger Games - tema och jag ska klä ut mig till... Mekaniker? Tekniker? Ingenjör? Vad nu man är i Distrikt 3... Haha wish me luck. *Sämst på att klä ut mig blink blink*