Rebecka

Lördagsplan
Hello lördag! Imorse vid 06.30 vaknade jag av att Jacob kom ner för trappan till min lilla våning i huset. Jag bor i källaren så har som en liten 1:a här nere med badrum, tvättrum (inte för att jag använder det hahaha) och dusch + sovrum. Bara köket som fattas ;) Han hade jobbat natt och åkte hit för att pussa på mig. Mysigt! 
 
Klockan har nyss slagit 10.00 och det är hästdags. Vid 13 ska jag en sväng till klubben och vid 16 kommer Emma. Hon ska få rida min lyckliga lilla Vencedor och jag ska rida hennes fina häst. Innan det tänkte jag fixa J och R. Rally ska tävla imorgon så han ska badas och borstas. Äntligen börjar han få sin fina sommarpäls men han fäller som satan. Usch vad jag tycker hästar är fula när de har ett fluff av vinterpäls kvar under våren haha. Men mamma förbjöd mig från att klippa honom, hon tyckte mitt argument om utseende var tunt ;)
 
Jag klipper halva hästen så päls över rygg och rumpan finns kvar (samt benen). Funkar super under vintern men I hate it nu vid våren. Speciellt när det gäller ponnyn vars päls är centimeter (!!!) tjock. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress