Rebecka

En sån kallad PAUS
Första gången i Rebeckas ändå rätt långa och ganska spännande bloggliv tar jag en PAUS. Nu är det för mycket som händer. Kanske är tillbaka imorgon, eller om några veckor. Eller aldrig?! Time will tell! 
 
 
Lördagsplan
Hello lördag! Imorse vid 06.30 vaknade jag av att Jacob kom ner för trappan till min lilla våning i huset. Jag bor i källaren så har som en liten 1:a här nere med badrum, tvättrum (inte för att jag använder det hahaha) och dusch + sovrum. Bara köket som fattas ;) Han hade jobbat natt och åkte hit för att pussa på mig. Mysigt! 
 
Klockan har nyss slagit 10.00 och det är hästdags. Vid 13 ska jag en sväng till klubben och vid 16 kommer Emma. Hon ska få rida min lyckliga lilla Vencedor och jag ska rida hennes fina häst. Innan det tänkte jag fixa J och R. Rally ska tävla imorgon så han ska badas och borstas. Äntligen börjar han få sin fina sommarpäls men han fäller som satan. Usch vad jag tycker hästar är fula när de har ett fluff av vinterpäls kvar under våren haha. Men mamma förbjöd mig från att klippa honom, hon tyckte mitt argument om utseende var tunt ;)
 
Jag klipper halva hästen så päls över rygg och rumpan finns kvar (samt benen). Funkar super under vintern men I hate it nu vid våren. Speciellt när det gäller ponnyn vars päls är centimeter (!!!) tjock. 
 
 
10h sömn
Mycket riktigt kom jag hem sent igår, och somnade direkt. Jag var helt slut! Åkte 06.45 hemifrån och kom hem 19.15. Det tär på krafterna minst sagt. Men efter 10h sömn känner jag mig redo inför torsdag! 
 
Idag ska Rally trimmas på banan och de andra två antingen skogen eller markarbete. Kommer inte hinna med alla hästarna idag så får se vilken kuse av J och V som ser mest taggad ut i hagen haha ;) På söndag ska Rallan tävla en LB och LA:P1 (fanns ingen LA:1 haha) vilket ska bli sååå kul. Tyvärr jobbar min älskade hästskötare Jacob och mamma får ställa upp istället. Hon har verkligen andra saker att fokusera på än min lilla ponny, men uppskattar  att hon gör det ändå :)
 
Han var väldigt spänd senaste LA:P1 jag red och ska därför fokusera på att verkligen få honom avspänd och lösgjord.