Rebecka

Blir ni provocerade av resultat?
Läste ni i Ridsport att avdelningarna i ponnyklasserna ska försvinna? Gud så roligt! Det låter verkligen som en jättebra idé och vad skönt att förbundet har lyssnat :) 
 
Jag vet att detta inte försämrar Rallys och mina chanser att ta placeringar utan tvärtom. Vi arbetar med svåra övningar samt samling på högre nivå än tidigare och med lite mer träning kan vi säkerligen gå upp till LA:P1. Provocerar det er när jag skriver så? För ibland när jag träffar vissa av er in real life så undrar jag vad tusan ni tänker med. Lägger idiotiska kommentarer om våra resultat, våra prestationer och vad vi håller på med - min ponny och jag. Skärp er! Visst att tävling och hästar är roligt men mind your own business, det är så ni blir bättre era små virriga hönshjärnor out there i hästlandet Sverige. Ibland känns det omöjligt att skaffa kamrater inom ridsporten som bryr sig på ett positivt sätt. Jag gör allt vad jag kan för att gå emot den där hatiska trenden, fler borde göra detsamma. Det är bara onödigt. 
 
 
En tidig onsdag

God morgon!


Detta inlägg är tidsinställt (heter det så ens? Haha) eftersom jag hade fullt upp imorse. Klockan ringde 05.30 och jag var ute i stallet 05.35, påklädd och färdig! Jag fodrade hästarna och red Rally ett tag i skogen. Fyblää vad kallt det var! Men Rally var nöjd och han behövdes motioneras lite. I eftermiddag ska jag rida Jackson ett pass på banan och V får vila. Red igenom LB:1 igårkväll på V och det kändes väl sådär haha. Det finns en tävling i slutet av oktober som jag funderar på att åka till. Men först lite mer träning innan några beslut tas! ;)
 
Btw shit vad ni har kollat binklebloggen på sistone. Sidovisningarna blir bara fler och fler! Kul, får ta det som en peek att jag ska uppdatera mer flitigt och varierat. :)
 
 
Tisdag
Tjena tisdag! 
 
Jag ville bara slänga in ett litet hej innan jag springer ut till stallet. Jobbet idag gick som på räls och jag fick stänga samt larma hela skolan. Fattar ni hur nervös jag var?! Men det gick bra, så vitt jag vet haha. De frågade om jag kan agera musiklärare imorgon och därför jobbar jag 08 - 14.30. Jag tänkte smsa Anette och fråga om träningstider men kom på att jag har min företagskurs på onsdagar så det blir inget. Alltså snaaaark, tråkigt när man måste solla bort saker. Det får bli träning nästa vecka istället med de 2 stora, men hade helst velat komma iväg imorgon. Skit också! Känns som det blir väldigt lite häst i vardagen... Big no no!
 
Jag tog timanställningar för att kunna få mer tid till mina fyrbenta favoriter! Jag behöver bara få det att fungera i praktiken också haha ;)