Rebecka

Ingen slappmorgon här inte
Igår var jag ute och partade med några kära vänner, vilket var huuur kul som helst! Vi hade en väldigt lugn förfest hemma hos Jacob med Idol, pizza och sminkning. Jag är ingen expert på att komma på utklädnader så freestylade och kletade blod samt ögonskugga i ansiktet. Ett säkert drag! ;) 
 
Visst är mina ögonfrallor fina? Fick dom för väldigt länge sen men har bara använt dom fåtal gånger. Det är vita ploppar längst ut, I love them! 
 
Däremot var det motigt att gå upp efter 4h sömn för att hoppträna för Cornelia. Kände mig helt yr i bollen och vill inte ens tänka på vad jag hade för alkoholhalt i blodet, hehehe. Men det gick väldigt bra att hoppa! Jag kände mig såååå ringrostig haha, men efter mycket traggel fick vi till några fina språng (och även några riktiga kråkhopp över hinderstöden haha, inte lika fint). Jag vill gärna komma flygande in mot hindret istället för att rida igenom hästen och bibehålla takten. Men det är sånt som kommer släppa ju mer jag tränar, rutin krävs liksom! 
 
Tycker den här bilden är så härlig, och den träningen gick HUR bra som helst. Snart är vi där igen!
 
Nu ska jag ut och fixa i stallet! Tror inte jag rider någon mer idag men vill fortfarande pyssla lite, har ingenting planerat ikväll så ska bara ta det lugnt. Puss hej!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress