Rebecka

Ingen slappmorgon här inte
Igår var jag ute och partade med några kära vänner, vilket var huuur kul som helst! Vi hade en väldigt lugn förfest hemma hos Jacob med Idol, pizza och sminkning. Jag är ingen expert på att komma på utklädnader så freestylade och kletade blod samt ögonskugga i ansiktet. Ett säkert drag! ;) 
 
Visst är mina ögonfrallor fina? Fick dom för väldigt länge sen men har bara använt dom fåtal gånger. Det är vita ploppar längst ut, I love them! 
 
Däremot var det motigt att gå upp efter 4h sömn för att hoppträna för Cornelia. Kände mig helt yr i bollen och vill inte ens tänka på vad jag hade för alkoholhalt i blodet, hehehe. Men det gick väldigt bra att hoppa! Jag kände mig såååå ringrostig haha, men efter mycket traggel fick vi till några fina språng (och även några riktiga kråkhopp över hinderstöden haha, inte lika fint). Jag vill gärna komma flygande in mot hindret istället för att rida igenom hästen och bibehålla takten. Men det är sånt som kommer släppa ju mer jag tränar, rutin krävs liksom! 
 
Tycker den här bilden är så härlig, och den träningen gick HUR bra som helst. Snart är vi där igen!
 
Nu ska jag ut och fixa i stallet! Tror inte jag rider någon mer idag men vill fortfarande pyssla lite, har ingenting planerat ikväll så ska bara ta det lugnt. Puss hej!
Fel timmar flyger förbi
Varför är det så att morgontimmarna hemma går så otroligt fort, samtidigt som när klockan slår 08.00 och man är på jobbet börjar tiden snigla sig fram. Haha! 
 
Men hej på er! Jag har precis ätit frulle och ska studsa upp ur sängen. Ska hinna packa både tills ikväll (ska gå uuuut) och morgondagens träning samt fixa stallet, innan jag åker till bussen om drygt en timme. Tjoho vad bråttom jag kommer få! Jag trodde jag gillade Halloween men är inte det minsta sugen att klä ut mig, har världens idétorka. Därmed blir jag typ irriterad så fort jag tänker på det haha... Men det blir roligt oavsett! 
 
Jag och Jacob förra året haha!
 
Kallare grader
God morgon torsdag! 
 
Jag ligger och myser i sängen med några hundar för tillfället och ska stiga upp så fort inlägget är publicerat. Ska släppa ut hästarna innan jag åker till jobbet strax efter 07, sedan jobb 08 - 16.30. Ikväll ska jag äntligen rida! Har inte hunnit det de 2 senaste dagarna, har kommit hem försent helt enkelt. Men så är det när man jobbar 100% med ett vanligt jobb och 50% med ett framtida drömjobb, det är svårt att hinna med något ytterligare då ;) Nu måste jag skynda mig på! Ska försöka leta upp ett underställ att ha under mina brallor för fryser ihjäl om dagarna. Det tar ett tag att vänja sig vid de kallare graderna, helt klart!