Rebecka

Behövde ett break
Hej kompisar! Jag var helt genomfrusen när jag kom hem från jobbet så kröp faktiskt ner under täcket med en jättestor kopp te i handen och mumsade lite på mammas kaka hon bakade igår. Välbehövligt!! Nu är jag dock fit for fight igen och ska bege mig utåt. Behöver bara svira om till några lager ridkläder så är jag redo ;) Har spenderat mycket tid att diskutera kring min framtid med pojkvän och mamma idag. Januari nästa år, då kommer det hända många omvändningar i mitt liv! Jag längtar verkligen.
 
Den här bilden är så fin på Venc. Ska sätta upp två räcken, en oxer och lite bommar att träna över nu ikväll. Tillsammans med musik i öronen! Jag gillar att rida med musik på de två stora hästarna men har svårt att koncentrera mig med lurar på Rally. Haha, konstigt va?
Dålig start
Vill tillbaka ♡ 

Hej! Jag började måndagen med att försova mig... Yaaaay! Usch, ville bara lägga mig ner och tjuta. Haha. Jag slutar 16.30 idag och därefter åker jag hem till hästarna! Ska harva banan samt bygga lite hoppbana :) De två stora ska få skutta! Ikväll ska jag nätshoppa schabrak och möjligen ett pannband hehe till mina favoriter. Letade som en galning igår efter ett specifikt men omöjligt att hitta. Snark! Ska även ringa upp kiropraktorn till Rally, håll tummarna för att han kan komma ut :) 
Blingbling
Alltså HUR fint?? Blingar något enormt.  Jag köper aldrig pannband men visste att Equito hade jättefina för bara 300:- så unnade mig ett :) Köpte även ett marinblått dressyrschabrak från Schöckemöhle som jag har letat som en galning efter. Det var rätt dyrt men värt! Jag köper i regel väldigt lite på mässor, kan tycka allt är fint men det blir oftast bara dåliga impulsköp haha. Hittade också ett snyggt hoppschabrak som jag ska leta upp på webben. Svart med brun läderrand runt om, jättefin! Har ju i regel alltid något brunt när jag rider pga mina bruna stövlar :)