Rebecka

Måndagspepp
Hej torsdag!
 
Har ni någon bra app för planering, scheman och To do´s? Jag letar för fullt och har hittills endast funnit Google Kalender som fungerar någorlunda bra... Får leta vidare! För övrigt så tycker jag verkligen Googles tjänster är skitbra, och då syftar jag inte endast på sökfunktionen haha. Mail, drive, dela filer etc. Så smidigt och effektivt! Hoppas dem utvecklar det flera steg längre så man kan ha större nytta av det. 
 
Nu ska Jacob och jag kila iväg för att fixa lite saker på stan. Vi ska äta lite lunch först, sen kolla på kostym och jag ska även köpa örhängen till balen på lördag. Åh! Fick förresten reda på att jag får ett B i slutbetyg i tyska 5, vilket är den svåraste nivån på språkkurs man kan läsa på gymnasiet. Så roligt! :D 
 
Vill förövrigt tipsa om en bra podd → måndagspepp med Hanna och Ellinor! Var otroligt skeptisk men shit, vilka roliga tjejer. Dem vågar verkligen säga rakt ut: "Jag vill ha PENGAR och är kändiskåt". Haha så underbart! Väldigt inspirerande. Min favorit är avsnittet om framtidsångest. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress