Rebecka

Studentbal
Hej söndag, och hej på er läsare! :D 
 
Igår var det alltså studentbal och det var verkligen en heldagssyssla för att göra sig i ordning. Phew! Men väldigt roligt. Först blev det ett frisörbesök på Jannes hårhälsa där jag fick en superfin uppsättning. Därefter träffade jag Elvis som sminkade mig med en bred eyeliner och glitter! Hon är jäkligt duktig. Om ni behöver sminkning så ta kontakt med henne - Elvira Kurula :D *gör lite reklam tjalala* 

Därefter blev Jacob och jag fotade med hästarna i balklänning och kostym, trots spöregn och lera. Det var ingen tvekan om att pållarna också skulle vara med på bilderna! Vi mötte upp Linnea och hennes pojkvän på balen i Söderköping, där ännu fler bilder klickades. Det var en väldigt trevlig kväll och alla var fina. :) Imorse åt vi pizza till frukost och nu ska iväg till stan en snabbis. Morsdag today! Bilderna kommer ikväll, kram. 
 
Min man ♥ Är så kär i denna snygging. 
Trappa ner lite på hästlivet
Planerade igår kväll att jag skulle stiga upp tidigt som tusan för att rädda världen, i stort sett. Klockan ringde mycket riktigt innan 05.00 men varken skallen eller kroppen hade någon lust att lämna sängen, så ställde in mina hjälteplaner. Hittills har jag städat rummet, kollat igenom gamla bilder och legat i sängen framför en film. Är på ett riktigt tjuthumör och får en klump i magen av tanken att gå ut till hästarna. Har ifrågasatt min hobby typ femtusen gånger idag och har känt att jag är för dålig för att hålla på med dessa fyrbenta. Sjukt va? Det stämmer absolut inte. Jag har ju trots allt ridit både FEI i dressyr och 120 i hoppning men trots det känner jag mig för dålig för att fortsätta med ridningen. Haha! Idealen i ridsporten är fan sjuka. Varför klagar ingen på dem?!
 
Nästa vecka ska Jackson i alla fall hoppas av Cornelia Rylen, det ska bli väldigt roligt! Jag vill inte fortsätta hoppträna honom något mer för att det 1, är inte roligt och 2, det går inte bättre. Rider egentligen allra bäst hemma och det är då jag tycker det är kul, så ska nog trappa ner på träningarna lite grann. I alla fall inom hoppningen. Just nu vill jag göra annat! Hästarna är nöjda så länge dem får kärlek och mat, och det är det inte ont om i detta hushåll ska ni veta ;)
 
 
 
 
Måndagspepp
Hej torsdag!
 
Har ni någon bra app för planering, scheman och To do´s? Jag letar för fullt och har hittills endast funnit Google Kalender som fungerar någorlunda bra... Får leta vidare! För övrigt så tycker jag verkligen Googles tjänster är skitbra, och då syftar jag inte endast på sökfunktionen haha. Mail, drive, dela filer etc. Så smidigt och effektivt! Hoppas dem utvecklar det flera steg längre så man kan ha större nytta av det. 
 
Nu ska Jacob och jag kila iväg för att fixa lite saker på stan. Vi ska äta lite lunch först, sen kolla på kostym och jag ska även köpa örhängen till balen på lördag. Åh! Fick förresten reda på att jag får ett B i slutbetyg i tyska 5, vilket är den svåraste nivån på språkkurs man kan läsa på gymnasiet. Så roligt! :D 
 
Vill förövrigt tipsa om en bra podd → måndagspepp med Hanna och Ellinor! Var otroligt skeptisk men shit, vilka roliga tjejer. Dem vågar verkligen säga rakt ut: "Jag vill ha PENGAR och är kändiskåt". Haha så underbart! Väldigt inspirerande. Min favorit är avsnittet om framtidsångest.