Rebecka

Fortfarande pissed off
Åh. Jag har fortfarande inte smält den där förjävligt dåliga texten som "ponnymamman" hade skrivit. Har NOLL förståelse för människor som hyllar Ulrikas otroligt trånsynta och felaktiga syn. Nej, fy på dig! Tidningen Ridsport borde verkligen ta ansvar över sina skribenter och jag hoppas de kommer få skit för denna artikel. Så otroligt smaklöst gjort, usch. Men dasgs att prata om någonting roligare!
 
För tillfället har jag precis ätit upp en kladdkaka som jag hittade i kylen, lyckan var ENORM, och ska dra täcket över huvudet i någon halvtimme. Skolan var så otroligt tråkig idag att jag verkligen inte kunde koncentrera mig för ett öre trots ofantligt många försök. Jag behöver verkligen få påsklov nuuuu! Ikväll ska mamma och jag rida ut på de två stora pållarna. Därefter tänker jag äta godis, dricka läsk och kolla på en riktigt jäkla tjejig film. Idag är det en sådan dag, yup. 
 
#Quote of the day
Rally crazy
Tjoho! Alltså när ska det sluta regna?! Det har gjort det nästan oavbrutet i två dagar nu... Lägg av moder jord, du pajjar min ridbana!!! Nu har jag legat och slappat lite i sängen efter skoldagen, som kändes så outhärdligt lååång. Strax är det dags för lite hästar och då ska Jackson ridas ut och Brallan ska få hoppa något språng, om inte precis hela ridbanan ligger under vatten... Hahahha måste förresten visa er min hoppfilm med Rally från i lördags! Alltså knasiga häst, hahaha.
  
 
MÅNDAG
God morgon!
 
Varför har vädret bestämt sig för att vara grått och träligt? Hallå, det finns ingenting inspirerande med det... Därför har jag krypt ner långt under täcket tillsammans med två av våra hundar. Mitt alarm ringde inte imorse så försov mig 1,5h, men det gjorde väl ingenting eftersom jag börjar elva idag. Men surt ändå! Hade tänkt att rida lite på morgonen och även träna, men det får vänta... Var ute två gånger förra veckan och sprang vilket kändes jätteskönt. Jag är en sån där konstig person som gillar att springa och tycker inte det är en total pest. Men däremot kan jag ha svårt att hitta motivationen ibland, men den börjar komma tillbaka nu! Förr sprang jag mer än 12 km på mindre än en timme så ska kriga för att komma tillbaka dit, det är en härlig känsla.
 
Nu ska jag sätta mig med loggboken och planera upp kommande veckan. Har massa roligt på g, tihi. Ha en super måndag!
 
Min fina grållestålle.