Rebecka

Ett bra jäkla val
Det bästa jag gjorde igår var att byta bort mitt morgonpass och istället för att börja 07.40, så startar jag jobbdagen 15.00. Åh! Steg upp vid 07 imorse för att äta lite frukost framför Devious Maids. Därefter somnade jag om i någon timme, vaknade och gjorde flera jobbiga måsten direkt. Jag är expert på att skjuta upp vissa saker och därför är det världens bästa känsla när man kan checka av dom. Det börjar bli bättre, men är en långsam progress haha. 
 
Jag hann inte se över planeringen igår så ska ta tag i den nu och även skicka lite mail. Blir helt chockerad över hur dåliga företag är på att läsa och svara på mail, speciellt när det är från potentiella kunder! Visst är vissa är gamla och gaggiga gubbar som endast är vana vid brevkontakt, men vad tusan - då får man väl ta och lära sig något nytt här i livet! Inte svårare än så :D Nej nu ska jag sätta igång. KRAM
 
 
Vaknat på fel sida
Hur jag spenderade min söndagskväll:
 
En lång skrittpromenad med hund och Jacob. Mysigt!
 God morgon!
 
Idag är det i vanlig ordning jobb på schemat. Känner mig tyvärr trött och på irriterat humör, blääää! Vill helst av allt krypa ner under täcket och somna om. Men det får bli en annan dag istället. Tur att jag gillar mitt jobb annars hade nog dagen blivit tuff haha. Hoppas ni får en bättre måndagsstart än vad jag fått! Kram :)
´