Rebecka

Stressig fredag
Pheeew... Jag har verkligen stressat hela dagen! Det var fyra deadlines som skulle in till UF och jag tillsammans med Spocket satt och skrev som galningar. Men nu är det färdigt och jag kan chilla ett litet tag! Jag har lite kvar på en svenska uppgift som ska in idag så tänkte göra färdigt den när jag ändå är i pluggmode. 
 
Utanför är det verkligen SNÖKAOS men jag behöver trots det motionera i alla fall en häst! Igår fick alla vila eftersom jag inte mådde bra samt pluggade hela kvällen. Venc och Jackson ska på hoppkurs i helgen så ska rida Venc en snabbis. Han behövs ridas igenom för annars brukar han bli väldigt stel och olydig till träningen. Jag är verkligen pepp inför kursen! Förhoppningsvis kommer det kicka igång min tävlingsinstinkt lite till tävlingsterminen som börjar snart. 
 
 
Som man bäddar får man ligga
Som man bäddar får man ligga... Jag får verkligen skylla mig själv att min statistik är nere på botten eftersom jag inte har bloggat någonting på länge. Men jag hade annat att fokusera på! Dessutom har jag inte någon speciellt stor motivation till bloggandet atm, men den kickar nog igång snart igen.
 
Igår kände jag mig riktigt hängig och yr. Det var friluftsdag så jag och Linnea valde att befinna oss i badhuset med bubbelpool och gym, haha ;) När jag kom hem på eftermiddagen ringde jag till mamma och vädjade om att hon skulle släppa in hästarna. Hon sa självklart och Rebecka däckade i sängen för att sova i 4,5h. Så skönt! Ibland måste man lyssna på kroppen :) Idag är det massvis av plugg på schemat, ridning och filmkväll med Elvira. Myspys! Ha en go fredag.
 
Fredagsinspo i form av världens snyggaste kvinna.