Rebecka

LÖRDAG
Helg! I love you. Jag försöker få tillbaka min tidiga dygnsrytm för att kunna studsa upp vid halv sex på morgonen igen! Det gjorde jag i höstas och det är en grym känsla. Föreställ er att aldrig behöva vara morgontrötta? Så strunta i era sovmorgonar och ställ klockan lite tidigare. Jag tycker det är så värt att gå upp med tuppen och bara slöa bort de tidiga timmarna så kan man starta dagen, utvilad och redo, vid nio istället! Mitt tips till er morgontrötta människor, få in rutiner ;)
 
Jag ska i alla fall dra igång med plugget alldeles strax och försöka beta av det så fort som möjligt. Ikväll ska jag gå ut med Frida och hennes company vilket ska bli grymt! Jag ska blinga med klackar och fancy dress, får passa på att klä upp mig när jag ändå kan liksom. Wiih känner mig tagg på livet idag. Puss hej <3
 
 
Mentala psykbryt på g
God morgon!
 
Jag är impad över mig själv att jag kom upp ur sängen imorse, för tjena vad trött jag var! Igår efter vi hade varit hos Jacobs föräldrar åkte vi hem till mig, jag pluggade lite och somnade direkt i sängen. Så himla rolig flickvän va? Haha! 
 
Idag är det ingen vidare rolig dag framför mig. Förbereder mig mentalt för grymt mycket plugg, stress och mentala psykbryt under dagens gång. Haha nejdå, men jag har mycket som ska göras på kort tid! Förhoppningsvis är jag sjukt effektiv i mitt studerande, men jag brukar alltid behöva lite extra tid... Ska kolla om jag hinner rida någon lite pålle ikväll för de två stora skulle verkligen behöva sträcka på benen några gånger innan söndag! 
 
Min trötta bebis
Skogsritt på gul
Jag har precis ridit Rally i solen och ska snart åka iväg till Jacob. Vi ska på middag hos hans föräldrar ikväll, myspys :) Det är fortfarande fullt med snö på vår ridbana (alltså SERIÖST försvinn från den iaf!!!) så fick rida på vägen istället. Vi tränade slutor, skänkelvikningar och lite galopphalter. Jag kan erkänna att Rally tyckte det var blä fy skittråkigt att traggla dressyr när vi var på skogsritt, men that´s life! Alla hästar är dessutom nyskodda och fina. Min plan var att rida bebis också men känner att jag behöver lägga någon minut på plugget innan jag åker, ha en bra onsdag!