Rebecka

Näthatrevolt
Tjena blooooggen!
 
Jackson var huuur fin som helst imorse. Alltså WÄH. Jag måste verkligen träna upp min balans på honom för att kunna rida stadigt hela tiden. Frågan är hur? Men jag tränar på som en galning, hittar nya problem och nya vägar. Denna livsstil är underbar. Jag tycker dagarna känns så mycket längre när man spenderar tid i stallet. Så mycket tankar och känslor går åt till de där fyrbenta. 
 
Efter jobbet red jag som sagt Venc som var glad som alltid. Vi skrittjobbade på ett fält och galopperade därefter i skogen. Han blir gärna väldigt stark ute och det vill jag få bort, så tränar på att sitta tillbaka i sadeln (det lyssnar han bra på) utan att dra i munnen och spänna mig för mycket. Haha inte det lättaste! 
 
 
På kvällen spenderade jag någon timme till att ifrågasätta näthatare, eller människor som skriver dumma saker online. Jag har aldrig förstått om det är klokt att hålla sig utanför eller bege sig in i kriget? Men jag gör alltid någon skillnad om jag kämpar mot rätt sak. Ingen kan göra allt men alla kan göra något liksom. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress