Rebecka

Näthatrevolt
Tjena blooooggen!
 
Jackson var huuur fin som helst imorse. Alltså WÄH. Jag måste verkligen träna upp min balans på honom för att kunna rida stadigt hela tiden. Frågan är hur? Men jag tränar på som en galning, hittar nya problem och nya vägar. Denna livsstil är underbar. Jag tycker dagarna känns så mycket längre när man spenderar tid i stallet. Så mycket tankar och känslor går åt till de där fyrbenta. 
 
Efter jobbet red jag som sagt Venc som var glad som alltid. Vi skrittjobbade på ett fält och galopperade därefter i skogen. Han blir gärna väldigt stark ute och det vill jag få bort, så tränar på att sitta tillbaka i sadeln (det lyssnar han bra på) utan att dra i munnen och spänna mig för mycket. Haha inte det lättaste! 
 
 
På kvällen spenderade jag någon timme till att ifrågasätta näthatare, eller människor som skriver dumma saker online. Jag har aldrig förstått om det är klokt att hålla sig utanför eller bege sig in i kriget? Men jag gör alltid någon skillnad om jag kämpar mot rätt sak. Ingen kan göra allt men alla kan göra något liksom. 
Min morgonSå risig bild haha, men här är min så kallade spolspilta. Jackson var dock snäppet för stor för att stå i den så han slår i huvudet i taket om han börjar slå med det, hehe. Men aja! Han blev dööörädd första gången han gick in där, därav allt bajs i bakgrunden ;) Men han vande sig och tyckte det var najs till slut. En såååån stor värmeskillnad jämfört med att fixa i stallet, skönt! Vi har ju kallstall deluxe. 

Är ni jelly på min morgon eller? Jag är typ det, haha! Så jättehärligt. Fixade stallet och Jackson, Venc tar jag ikväll. Ha det gött! 
Morgon
Hej hopp! Klockan är strax innan 07 och jag ska alldeles strax svira om till ridkläder. Jag börjar klockan 11.00 idag så hinner därmed rida hästarna på morgonen. Skönt! Har dessutom fixat i min framtida spolspilta (som finns i första delen av stallet) så kan ställa upp hästarna där. Det är varmare jämfört med i stallet samt precis utanför sadelkammaren, väldigt smidigt! Jackson ska få ett pass på banan om snön inte är för hård och om tid finns rider jag ut Venc. Mamma är ledig idag så hon var sugen på att ta en svängom med Rallanbrallan, den enda häst hon vill rida haha. Jackson är inte populär ska ni veta, och inte Venc heller efter att han bröt x antal revben på henne. Hoppsan...