Rebecka

Måndag
Okej nu börjar suktande efter höst smyga sig på. Alla äckliga knott och insekter äter bokstavligen upp mina hästar, så ge mig kyla utan kryp! När jag tog in dem igår hade de sprungit i hagen, var hur stressade som helst och V hade tappat en sko. Samt hade de knottbett över ryggen och på halsen, alltså come on! Så de fick duscha av sig i ett speciellt schampoo och smörjdes därefter in. Vad gör man inte för sina favoriter?
 
Men god morgon på er!
 
Ska spurta ut till stallet och rida V samt J. Rally får vila efter gårdagen :) Jobbade igår på en planering för hästarna som jag ska försöka hålla i veckan. Ska göra stall och ridning på morgonen så jag kan spendera tid på att söka jobb, städa och fixa med annat resten av dagen. Stallförmiddagar är ju dem bästa trots allt. 
 
 
 
Inspoplan


Planerar och inspireras. Min söndagskväll! Med en snäll cider i hand, haha ;)

Spänd men duktig ponny
Phew! Hemma igen. 
 
Rally gick helt SJUKT bra på framridningen, men precis innan jag skulle in på banan så blev han hur stressad som helst och vägrade gå framåt. Det blev verkligen en kaosritt i LB där jag red fel väg, han tvärnitade samt försökte fatta galopp i skritten osv. Hahaha! Hjärtat. Men känslan på framridningen till båda klasserna var helt sjuk, speciellt till LB. SÅ roligt! Den ska jag hålla fast i länge ;) I LA gick det bättre men han var fortfarande otroligt rädd och spänd på banan. Tråkigt! Den låg lite knasigt till och kändes väldigt trång, tror det var därför han reagerade sådär. Men riktigt roligt att få se en sådan otroligt fin anläggning som Örebro hade! Alla andra ponnys var nog dem finaste jag sett, kändes som jag kom till SM typ. Haha! Jag tror att de höga procenten i LA inte är speciellt långt bort, vi behöver bara rutin (som jag skrev häromdagen!). Idag fick jag 61,?% på en ponny som försökte hoppa ut över staketet och skyggade för precis allting, så det tycker jag verkligen är godkänt! Rally <3