Rebecka

Hur går det med Jackson?
"Hur går det med Jackson? Ska ni ut o tävla nått snart? Längesen man såg er två ju :("
 
En fråga som jag fick för någon vecka sedan :D
 
Jackson fick ta det lite lugnt ett tag efter att ha slitit av sig skon som skadade hans hov rätt rejält. Därmed fick han gå skolös fram tills hoven hade vuxit. Därmed red jag inte honom under kanske en eller två veckor, endast lite joggning på banan. Men nu är vi fit for fight igen och hans känns riktigt fin! Lite vila är aldrig fel :) 
 
Jag har inte några tävlingar inplanerade just nu utan jag vill att vi ska känna oss helt hundra med varandra innan vi tar steget ut på tävlingsplatsen igen. Lika så gäller det med Venc. Jag tänker inte anmäla till några fler tävlingar nu på ett tag. Det är bara jobbigt att tävla ifall man är medveten om att det inte kommer gå bra, så därmed tänker vi hoppträna väldigt mycket nu istället. Rally ska få briljera lite på dressyrbanan under hösten så får storhästarna börja tävla igen när inomhussäsongen sätter igång! Det känns som ett moget och bra beslut :) Så bebis mår prima ballerina och vi blir allt bättre och bättre tillsammans! Han orkar mycket mer nu än förut och det känns bra, han börjar växa i sig gigantiska kropp haha.
 
 Min hjälte i hästformat. Vad skulle jag göra utan dig? Förmodligen lägga av med hoppningen för gott i alla fall, haha. ♥
 
Så sjukt otäck...
... Men ändå riktigt cool. Så jäkla snyggt gjord, är helt blown away!