Rebecka

Julklappstips ala Becka
Här kommer lite konkreta julklappstips! Utgår ifrån mig själv och vad jag skulle vilja öppna för paket i jul :)

Jag tycker alltid man bör utgå ifrån personen den själv, försök hitta någonitng som man kan berätta en historia om. Till exempel: "Du har aldrig batteri i din telefon och därmed köpte jag en bärbar laddare, samt en bok för att du ska kunna fördriva tiden på något annat sätt än Instagram", "jag kommer ihåg när vi var små och du ville alltid ha en glittrig kjol som vår favvodocka hade, så tada!". Då blir julklapparna något mer än bara materiellt, i min åsikt! 
 
Smycken av alla typer! De ovan tog jag lite fort från Guldfynd, den butiken slår jag hårt för. De har verkligen allt i alla prisklasser och tycker produkterna är väldigt fina oavsett pris. Jag tror de flesta uppskattar tunna kedjor till armband, och lika så med halsband. Man kan ju dessutom beställa något extra fint med gravyr! 
 
 
Smink och krämer i alla dess former är alltid ett vinnande koncept! Men däremot om man endast tänkte köpa ett nagellack eller ögonskugga så skulle jag rekomendera något finare märke, som Make Up Store eller Mac. Likaså med krämer! The Body Shop använder sig inte av djurtester av något slag och därmed tycker jag alla borde ta sina julklappspengar dig, haha ;) Jag är väldigt pepp på matta läppstift, helst väldigt mörka färger.
 
 
 
 Inredning! Det är ju så himla roligt. Ljus och mysiga filtar, en favorit hos mig är ju dessa plåttavlor med fina texter på. Var dock försikt med att köpa något för gullegulligt till någon som inte uppskattar det. Jag skulle till exempel aldrig köpa en skylt som den jag har med i collaget, endast för att jag tyckte den var lite fjantig haha... Men det finns ju allt mellan himmel och jord, det är bara att börja leta! 
 
 Slutligen - lite pick och plock. Även fast det är tråkigt att köpa presentkort etc. så skulle jag bli överlycklig om någon köpte en månads till exempel CMORE eller Netflix till mig! Spotify premium funkar minst lika bra, haha... En fin tjocktröja är perfekt, då det är bland det tråkigaste man kan köpa själv (enligt mig då). Skolböcker och spel, hitta på något kul! :)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress